Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] 134 000 са случаите на коронавирус в

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 134 000 са случаите на коронавирус в
Коментари Харесай

Мутафчийски: Починалата жена в момента няма кой да я погребе

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

134 000 са случаите на ковид в Европа досега. Новите са 8389 единствено за денонощието. Смъртните случаи са към този момент 4983. Възстановени от болестта са 70 000 души. В района към нас също е много динамична обстановката. Знаете, че през вчерашния ден в България бяха регистрирани 16 нови случая за едно денонощие. Словения - 42. Хърватия - 8, Сърбия - 6, Македония - 2, Румъния - 15, Гърция - 12. Има един умрял в Албания. Италия има повече от 15 000 случая, а Иран - 10 000. Това коментира д-р Венцислав Мутафчийски.

Още на 3 март СЗО оцени, че единствените верни ограничения, които дават резултат, са ограниченията на Китай. А точно - обществено разграничаване и самоизолиране. Това е и мотото, под което протече вчерашното съвещание на щаба и Министерски съвет. Имаме редица случаи и многочислени сигнали за нарушение на домашната карантина. Една от аргументите за епидемията при семейството на настанените в Пирогов е едно тържество, което безусловно не дава отговор на нашите апели. Където са участвали 24 индивида и 11 индивида от тях към този момент са потвърдени като инфектирани с заболяването. Плюс още двамата, които бяха първи.  

Починалата жена сега няма кой да я погребе, тъй като всички от фамилията са под карантина. След като изтече карантината околните ще могат да изпратят умрялата и да й отдадат респект, разяснява професорът. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР